
Πέφτει η αυλαία με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ στου Ρέντη
Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ πέφτει με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη (19:00, Novasports 3).
Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ πέφτει με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη (19:00, Novasports 3).
Αμφότεροι έχουν από μια νίκη και μία ήττα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε αντίθεση με τον Δικέφαλο που θα στερηθεί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι τις υπηρεσίες του Ράφαελ Λινς (ο Βραζιλιάνος δεν ακολούθησε καν την αποστολή στην Αθήνα).
«Θα ακουστεί κοινότυπο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για το σκορ πριν από το ματς», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος θέλει από τους παίκτες του: «Να ξεκινήσουν τον αγώνα όπως και στην Αλεξανδρούπολη, με την ίδια σοβαρότητα, αλλά και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη».
Από την πλευρά του Δικεφάλου ο κ. Μέλκας μιλώντας για την απουσία του Λινς εξήγησε ότι: «Ο Ράφα προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου έκανε την επέμβαση του στον ώμο, καθυστέρησε να έρθει κι όταν ήρθε χτυπήθηκε από ίωσης, οπότε είναι ανέτοιμος από κάθε πλευρά και δεν ήθελα να ρισκάρω πιθανό τραυματισμό του» και συνέχισε αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα: «Αντιμετωπίζουμε έναν Ολυμπιακό που δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για μας. Ο αντίπαλος μας έχει δύο σπουδαία επιθετικά ατού όπως είναι οι Χιμένες, Νοβότνι, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι στα δύο προηγούμενα ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Το «τεστ των 90 ημερών» μπορεί να προβλέψει κάθε πρόβλημα στη σχέση
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Κόμμα Τσίπρα: Τέλος Μαΐου όλα έτοιμα – Κομματικά όργανα, εκπροσώπηση και μανιφέστο
