Δέκα μέρες εκτός δράσης ο Τοροσίδης
Χάνει το ματς με τη Γεωργία ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία όπου έγινε αλλαγή στο 43', πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι έχει ρωγμή στα πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες.
Χάνει το ματς με τη Γεωργία ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία όπου έγινε αλλαγή στο 43′, πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι έχει ρωγμή στα πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες.
Ο Έλληνας αμυντικός, που βγήκε αλλαγή στο 43′ λόγω πόνων στα πλευρά, δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος στο τελευταίο ματς στην Γεωργία.
Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, ο «Τόρο» έχει ρωγμή στα πλευρά και αυτό σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί για περίπου 10 ημέρες. Έτσι, εκτός από το εκτός έδρας ματς της Ελλάδας στην Γεωργία, θα χάσει πιθανότατα και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, που είναι την άλλη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η γυναίκα «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο – Πώς δρούσε το δίκτυο
- Η Νεοϋορκέζα influencer Λόρι Κούπερ δεν το βάζει κάτω – Συνεχίζει να φλερτάρει στα μπαρ μακριά από τα dating app
- Πόσο «αξίζει» ο Bad Bunny;
- Καρπενήσι: Ακέφαλη σορός χωρίς ρούχα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό
- Super Bowl: Οι Seahawks ξανά στην κορυφή του NFL με επιβλητική νίκη επί των Patriots (vids)
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
