
Την Πέμπτη η συνεδρίαση για Αστέρα, ΟΦΗ και Θρασύβουλο
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσει τις εφέσεις που εκκρεμούν.
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσει τις εφέσεις που εκκρεμούν.
Συγκεκριμένα θα εξεταστούν:
– Η έφεση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα (30-9-2011).
– Η έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Α. Φάκου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής τις Σούπερ Λίγκα για την ΠΑΕ ΟΦΗ, τον μεγαλομέτοχό της Ηρακλή Νυχτάρη και τον πρόεδρό της Νίκο Μαχλά (30-9-2011).
– Η έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Εμ. Αντανακάκη κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής για την ΠΑΕ Θρασύβουλος, τον πρόεδρό της Ιωάννη Ρόδη και τους διαιτητές Αλεξ. Δημητρόπουλο, Δημ. Βερρη και Παν. Κουτσουμπού (29-9-2011).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Ριζική ανάπλαση της εισόδου της Ελευσίνας
- Οι ΗΠΑ προχωρούν τα σχέδιά τους για αύξηση των δασμών στα αυτοκίνητα της ΕΕ
- Οι προβλέψεις του Χίφι: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague σε τελικό με τον Ολυμπιακό»
- ΑΑΔΕ: Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την έφεση στην απόφαση που δικαιώνει την Τυχεροπούλου



