
Την Πέμπτη η συνεδρίαση για Αστέρα, ΟΦΗ και Θρασύβουλο
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσει τις εφέσεις που εκκρεμούν.
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να συζητήσει τις εφέσεις που εκκρεμούν.
Συγκεκριμένα θα εξεταστούν:
– Η έφεση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα (30-9-2011).
– Η έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Α. Φάκου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής τις Σούπερ Λίγκα για την ΠΑΕ ΟΦΗ, τον μεγαλομέτοχό της Ηρακλή Νυχτάρη και τον πρόεδρό της Νίκο Μαχλά (30-9-2011).
– Η έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Εμ. Αντανακάκη κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής για την ΠΑΕ Θρασύβουλος, τον πρόεδρό της Ιωάννη Ρόδη και τους διαιτητές Αλεξ. Δημητρόπουλο, Δημ. Βερρη και Παν. Κουτσουμπού (29-9-2011).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε θανάτωση θα οδηγηθούν 80 από τους διαβόητους «ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» στην Κολομβία
- Meteo: Η αφρικανική σκόνη ήρθε και θα μείνει – Πότε αναμένονται λασποβροχές – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές





