
Προκλητικός Γιάρνι περί «καταστροφικού ποδοσφαίρου» της Ελλάδας
Προκλητικός παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Γιάρνι κατά της Ελλάδας, με δηλώσεις που έκανε σε κροατικά ΜΜΕ, λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2012. Ο παλαίμαχος άσος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κροατία θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή και θα βρεθεί μία ανάσα από την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Μάλιστα, ο Γιάρνι που για ένα εξάμηνο είχε περάσει και από τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για καταστροφικό ποδόσφαιρο από την Ελλάδα.
Προκλητικός παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Γιάρνι κατά της Ελλάδας, με δηλώσεις που έκανε σε κροατικά ΜΜΕ, λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο παλαίμαχος άσος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κροατία θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή και θα βρεθεί μία ανάσα από την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Μάλιστα, ο Γιάρνι που για ένα εξάμηνο είχε περάσει και από τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για καταστροφικό ποδόσφαιρο από την Ελλάδα:
«Η Ελλάδα είναι επικίνδυνη ομάδα στην έδρα της και δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Πιστεύω, όμως, στην ποιότητα των παικτών μας και θεωρώ πως δεν θα φύγουμε ηττημένοι. Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα θα τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο.
Η Ελλάδα παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τόσο δημιουργική επιθετική. Περισσότερο περιμένει να επιτεθεί επωφελούμενη από τα λάθη του αντιπάλου.
Είναι δυνατή στον αέρα και στις αντεπιθέσεις, αλλά εμείς είμαστε πιο δυνατοί στο κέντρο και με την μπάλα κάτω, συνεπώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
- Χανταϊός: Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο



