
Αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ θα καταθέσει ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος θα καταθέσει αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ ύμφωνα με πληροφορίες, για την ανεξόφλητη από τις 15 Αυγούστου επιταγή για τον Μάκο ύψους 165.000 ευρώ!
Ο Πανιώνιος θα καταθέσει αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ ύμφωνα με πληροφορίες, για την ανεξόφλητη από τις 15 Αυγούστου επιταγή για τον Μάκο ύψους 165.000 ευρώ!
Τις προηγούμενες μέρες αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Κώστα Τσακίρη να λαμβάνει 150.000 ευρώ από τις 315.000 ευρώ που ήταν η πρώτη δόση των τηλεοπτικών που δόθηκε από τη Σούπερ Λιγκ σε όλες τις ομάδες.
Ο Πανιώνιος όμως έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, σε σημείο μάλιστα που αρκετά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκονται στα όριά τους.
Η απόφαση είναι ειλημμένη από τους ανθρώπους των «κυανέρυθτων» και τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν στο Πρωτοδικείο καταθέτοντας αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ, αφού δεν έχουν εξοφληθεί για την περιβόητη επιταγή του Μάκου, παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: 16χρονος βίασε και έπνιξε την 18χρονη θετή αδελφή του
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά

