Τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Φραν Γέστε θα έδινε το «παρών» στο ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, όλα ανατράπηκαν καθώς ο Ισπανός ακολούθησε την Τετάρτη (21/9) και πάλι ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας μίας ενόχλησης στον έσω πλατύ μυ αριστερά. Έτσι, το εάν ο Γέστε θα τεθεί στην διάθεση του Βαλβέρδε για τον αγώνα του Σαββάτου (24/9, 19:30) στο Παγκρήτιο στάδιο θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Πέμπτης (22/9).

Παράλληλα, οι Μανιάτης και Φέισα, των οποίων οι κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ και ο Φετφατζίδης του οποίου επίσης η κατάσταση είναι βελτιωμένη, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Φέισα δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Λονδίνο κόντρα στην Αρσεναλ, ενώ είναι δεδομένη η απουσία του από την αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη. Οσον αφορά στον Μανιάτη, είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Αρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη (22/9), με προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ