Έδωσαν τα χέρια Ολυμπιακός και Λάζαρος Παπαδόπουλος
Ολυμπιακός και Λάζαρος Παπαδόπουλος μπορεί να ήταν... σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους, ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας σέντερ συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο ενός χρόνου, χωρίς να γίνουν γνωστές οι απολαβές του παίκτη. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.
Ολυμπιακός και Λάζαρος Παπαδόπουλος μπορεί να ήταν… σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους, ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας σέντερ συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο ενός χρόνου, χωρίς να γίνουν γνωστές οι απολαβές του παίκτη. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.
Τόσο ο «Λάζος», όσο και οι Πειραιώτες ήθελαν να συνεργαστούν, αλλά έπρεπε να ξεπεραστούν να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε ορισμένους όρους του συμβολαίου.
Τελικά, αυτό έγινε και το φλερτ μετά από αρκετό καιρό, έφτασε σε συμφωνία. Ένα από τα ατού του Ολυμπιακού ήταν η παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο, καθώς ο «Λάζος» είχε συνεργαστεί μαζί του το 2006 στη Ντιναμό Μόσχας και από τότε έχει την καλύτερη γνώμη για τον Σέρβο κόουτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Αθώοι: Ένας έρωτας φέρνει σύγκρουση
- Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στη «Γη της ελιάς» – Τι θα δούμε
- Επίσημο: Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα
- Οι θαυμαστές του Bad Bunny τρόλαραν το πατριωτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl – Και αυτή ήταν η πιο ωραία στιγμή του
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και ανατροπές
- Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ λέει ότι σκότωσε τέσσερις Παλαιστίνιους μαχητές που έβγαιναν από τούνελ στη Ράφα