Νοκ άουτ Φέρντιναντ, Ράφαελ και Βίντιτς από την Μάντσεστερ Γ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγχώθηκε μέχρι να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο τα χειρότερα τα ανακοίνωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη λήξη του ματς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ότι ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και ο Νεμάνια Βίντιτς για δύο! Σε αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ πρέπει να προστεθεί και αυτή του Ραφαέλ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγχώθηκε μέχρι να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο τα χειρότερα τα ανακοίνωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη λήξη του ματς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ότι ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και ο Νεμάνια Βίντιτς για δύο!
Σε αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ πρέπει να προστεθεί και αυτή του Ραφαέλ, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για δέκα εβδομάδες λόγω εξάρθρωσης ώμου που υπέστη πριν λίγες ημέρες στη διάρκεια προπόνησης.
Με μεγάλη δόση ατυχίας ξεκίνησε η σεζόν για τους πρωταθλητές Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Πανζουρλισμός στην Μπέτις για το ντέρμπι με τη Σεβίλλη: Πάνω 20.000 οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση! (vid)
- Πόσο επηρεάζονται οι πολίτες από τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων τους;
- Οι επιπτώσεις στη ναυτιλία από τη σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν
- ΗΠΑ: Αμερικανός βετεράνος υιοθέτησε ένα κορίτσι από το Ιράν – Δεκαετίες αργότερα, η ICE θέλει να την απελάσει



