Νοκ άουτ Φέρντιναντ, Ράφαελ και Βίντιτς από την Μάντσεστερ Γ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγχώθηκε μέχρι να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο τα χειρότερα τα ανακοίνωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη λήξη του ματς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ότι ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και ο Νεμάνια Βίντιτς για δύο! Σε αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ πρέπει να προστεθεί και αυτή του Ραφαέλ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγχώθηκε μέχρι να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο τα χειρότερα τα ανακοίνωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη λήξη του ματς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ότι ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και ο Νεμάνια Βίντιτς για δύο!
Σε αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ πρέπει να προστεθεί και αυτή του Ραφαέλ, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για δέκα εβδομάδες λόγω εξάρθρωσης ώμου που υπέστη πριν λίγες ημέρες στη διάρκεια προπόνησης.
Με μεγάλη δόση ατυχίας ξεκίνησε η σεζόν για τους πρωταθλητές Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας

