
«Ψήλωσε» η ΑΕΚ με την απόκτηση της Τζανακάκη, συμφώνησε και η Κις
Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση της Γεωργίας Τζανακάκη από τον Παναθηναϊκό. Η διεθνής κεντρική υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, ενισχύοντας την «Ένωση» στο μπλοκ.
Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση της Γεωργίας Τζανακάκη από τον Παναθηναϊκό. Η διεθνής κεντρική υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, ενισχύοντας την «Ένωση» στο μπλοκ.
«Εύχομαι η ομάδα φέτος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Τζανακάκη, που συμπλήρωσε: «Η πρόταση της ΑΕΚ με ικανοποίησε και καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου. Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί και αυτό συνέβαλε για να έρθω στην ομάδα, όπως επίσης μεγάλο ρόλο έπαιξε και η περσινή πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».
Λίγη ώρα μετά την απόκτηση της Γεωργίας Τζανακάκη και η Κάταλιν Κις είπε το «ναι» στην πρόταση τηων διοικούντων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ και έτσι και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ενωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»



