Ο ΠΑΟΚ «έκλεψε» από την ΑΕΚ τον Γεωργιάδη
Ο ΠΑΟΚ είναι τελικά ο... νικητής στη διαμάχη των δεικαφάλων για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός παίκτης του Πανσερραϊκού όπως όλα έδειχναν θα φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ, τελικά η νέα πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον έκανε να συμφωνήσει με τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ.
Ο ΠΑΟΚ είναι τελικά ο… νικητής στη διαμάχη των δεικαφάλων για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός παίκτης του Πανσερραϊκού όπως όλα έδειχναν θα φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ, τελικά η νέα πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον έκανε να συμφωνήσει με τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ.
Το θρίλερ της μεταγραφής ήταν ολονύκτιο. Μετά το νέο «μπάσιμο» της ΑΕΚ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό όλα έδειχναν ότι θα καταλήξει στην Ένωση. Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι είχαν κλείσει και αεροπορικά εισιτήρια στον παίκτη του Πανσερραϊκού για να μεταβεί το πρωί Σάββατο στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με αστραπιαίες κινήσεις «έκλεψε» τον Γεωργιάδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο

