
Ζήτησε άρση απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ο Μαρινάκης
Την άρση της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα ζήτησαν την Πέμπτη οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Για να στηρίξουν το αίτημά τους, οι νομικοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία από τα οποία να προκύπτει η εμπλοκή του πελάτη τους σε αξιόποινες πράξεις, προσθέτοντας ότι ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται κυρίως στο διεθνή χώρο είναι αναγκαίο να ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό.
Την άρση της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα ζήτησαν οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.
Για να στηρίξουν το αίτημά τους, οι νομικοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία από τα οποία να προκύπτει η εμπλοκή του πελάτη τους σε αξιόποινες πράξεις, προσθέτοντας ότι ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται κυρίως στο διεθνή χώρο είναι αναγκαίο να ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό.
Επίσης, ότι είναι πατέρας τριών παιδιών και η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, οπότε δεν συντρέχει λόγος διαφυγής του στο εξωτερικό. Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει στις 13 Μαΐου με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό


