
«Τα ματς στη Θεσσαλονίκη δεν είναι εύκολα», λέει ο Ζοτς
Ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς θα πρέπει να παρουισιάσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προκειμένου να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του δεύτερου αγώνα με αντίπαλο το Δικέφαλο.
Ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς θα πρέπει να παρουισιάσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προκειμένου να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του δεύτερου αγώνα με αντίπαλο το Δικέφαλο.
«Τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη ποτέ δεν είναι εύκολα για το λόγο αυτό θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο ΟΑΚΑ.
Θα πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά τη συγκέντρωσή μας, ξέροντας επίσης ότι κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι όπως ο Μάρσαλ και ο Δέδας πιθανώς να αγωνιστούν το Σάββατο (21/5) , γεγονός που θα δώσει στον κ. Μαρκόπουλο την ευκαιρία για μεγαλύτερο rotation και περισσότερες λύσεις.
Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».
Από την πλευρά του ο διεθνής Σέρβος γκαρντ του Τριφυλλιού, Μιλένκο Τέπιτς, σημείωσε: «Η διαφορά με την οποία επικρατήσαμε στον α’ ημιτελικό δεν πρέπει να μας παραπλανήσει και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι θα έχουμε εύκολη δουλειά αύριο.
Θα πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί και συγκεντρωμένοι, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντα παίζει καλύτερα στην έδρα του.
Θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να κάνουμε το 2-0.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλός μας μπορεί να έχει στη διάθεσή του και παίκτες που απουσίαζαν στον πρώτο ημιτελικό, που θα του δώσουν περισσότερες λύσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος
- Η κλιματική κρίση και επισιτιστική ασφάλεια στο επίκεντρο της τοπικής αυτοδιοίκησης
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές





