Με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να σημειώνει 29 πόντους και τον Ντουέιν Ουέιντ να προσθέτει άλλους 24 οι Χιτ επικράτησαν στο Σικάγο των Μπουλς με 85-75 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά.

Ο Τζέιμς, ο οποίος αγωνιζόταν άρρωστος έβαλε εννέα πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην ισοφάριση. Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος μπορεί να σημείωσε 21 πόντους, ωστόσο το ποσοστό του ήταν απογοητευτικό έχοντας μόλις 7/23 σουτ. Tα «έσπασαν» οι Μπουλς, οι οποίοι ευστόχησαν στα 28 από τα 82 σουτ που επιχείρησαν.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Μαϊάμι με το επόμενο παιχνίδι να έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/05).Εντυπωσιακή η επιστροφή του Ουντόνις Χάσλεμ, ο οποίος μετά την πολύμηνη απουσία του ήταν ο παίκτης-κλειδί της ομάδας του πετυχαίνοντας 13 πόντους.

«Ο Χάσλεμ αποτέλεσε έμπνευση για εμάς. Αυτό κάνει σε όλη την καριέρα του. Εϊναι πραγματικός πολεμιστής. Αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύει η ομάδα μας. Είναι ο ηγέτης της άμυνάς μας. Είναι σκληρός, έξυπνος και δίνει τα πάντα όποτε βρίσκεται στο παρκέ», δήλωσε ο τεχνικός των Χιτ, Ερικ Σποέλστρα.

Μπουλς: Ρόουζ 21 (8 ασίστ 6 ριμπ.), Ντενγκ 13, Νοά 9 (8 ριμπ.), Γκίμπσον 9, Μπούζερ 7 (8 ριμπ.), Μπρούερ 7, Μπόγκανς 5, Κόρβερ 3, Ουότσον 2, Ασίκ.

Χιτ: Τζέιμς 29 (10 ριμπ., 5 ασίστ), Ουέιντ 24 (9 ριμπ.), Χάσλεμ 13, Μπος 10 (8 ριμπ.), Μπίμπι 5, Μίλερ 2 (7 ριμπ.), Μαγκλόιρ 2, Τσάλμερς, Τζόουνς, Χάουαρντ, Άντονι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ