
Φλας και βλέμματα τράβηξε στο κόκκινο χαλί των Καννών το ζεύγος Πιτ-Τζολί
Μετά το ρομαντικό δείπνο που απόλαυσαν πριν από μερικές ημέρες στις Κάννες, το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί στα σκαλιά της αίθουσας Λιμιέρ, για την πρεμιέρα της ταινίας Το Δέντρο της Ζωής.
Μετά το ρομαντικό δείπνο που απόλαυσαν πριν από μερικές ημέρες στις Κάννες, το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί στα σκαλιά της αίθουσας Λιμιέρ, για την πρεμιέρα της ταινίας Το Δέντρο της Ζωής.
Οι δύο λαμπεροί σταρ στήθηκαν ενώπιον φωτογράφων και θαυμαστών, χάρισαν χαμόγελα, χαιρετούρες και αυτόγραφα πριν κατευθυνθούν προς την αίθουσα προβολής.
Παρών στην πρεμιέρα της ταινίας -αν και απών από τη συνέντευξη Τύπου- ήταν ο Σον Πεν, ο οποίος έφτασε στην Κρουαζέτ με ιδιωτικό τζετ από την Αϊτή, όπου λαμβάνει χώρα η προσπάθειά του για ανοικοδόμηση της χώρας, μετά τον φονικό σεισμό.
Η πολυαναμενόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ δίχασε στις Κάννες, με πολλούς να σπεύδουν να την αποδοκιμάσουν και με άλλους να την χειροκροτούν.
Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ -που επιβαρύνθηκε με το έργο προώθησης της ταινίας, μιας και ούτε ο σκηνοθέτης Τέρενς Μάλικ παρέστη στη συνέντευξη Τύπου-, είχε δηλώσει ότι το Δέντρο της Ζωής θέτει μια σειρά από πνευματιστικά ζητήματα που αφορούν τη ζωή, το θάνατο, τη φύση, την ύπαρξη.
Ο ίδιος δήλωσε ότι μεγαλώνοντας είχε πολλές απορίες ως χριστιανός, απορίες στις οποίες απευθύνεται η ταινία και αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε, ουσιαστικά, να συμμετάσχει σε αυτήν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι αλλάζει από αύριο για τα smartphones Apple και Android – Η νέα ρυθμίσει που της ΕΕ που διευκολύνει τους χρήστες
- «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μου έμαθε να μην ντρέπομαι για τα προβλήματα ψυχικής υγείας»
- Όταν μπορούν να διαβάσουν το σώμα σου: Πόσο πρέπει να φοβόμαστε την βιομετρική τεχνολογία
- Γαλλία: Zητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Λίβανο
- Οι ανατιμήσεις στον καφέ ήρθαν για να μείνουν – Οι καταναλωτές μειώνουν τις αγορές
- Τι αποκάλυψε πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους




