
Τέλος η σεζόν για τον «Λύμπε», έχει υποστεί κάκωση
Άδοξα ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και όπως όλα δείχνουν, θα χάσει όλα τα ματς που απομένουν φέτος. Τη Δευτέρα, ο Καλαματιανός άσος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωση την πρώτη διάγνωση που έλεγε ότι είχε υπωστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.
Άδοξα ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και όπως όλα δείχνουν, θα χάσει όλα τα ματς που απομένουν φέτος.
Τη Δευτέρα, ο Καλαματιανός άσος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωση την πρώτη διάγνωση που έλεγε ότι είχε υπωστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.
Αυτό σημαίνει ότι ο «Λύμπε» θα απουσιάσει για περίπου 3 εβδομάδες, δηλαδή, ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον έχει στη διάθεσή του στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ.
Πλέον, ο 35χρονος άσος θα ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Συμμορία έκλεβε μοτοσυκλέτες και τις πωλούσε για ανταλλακτικά
- Top Gun 3: Είναι επίσημο – Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Maverick
- Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο από τους ισχυρούς ανέμους
- Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός για την τιμωρία του Τζόουνς
- Δουδωνής: «Ως πότε αυτή η κοροϊδία;» – Πώς σχολίασε τις αποφάσεις της σύσκεψης για τη Λέσβο
- Η Σάντρα Μπούλοκ πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να γίνει «φίλη μας»



