Διανομή στις Ηνωμένες Πολιτείες βρήκε το «Attenberg»
Διανομή στις αμερικανικές αίθουσες εξασφάλισε το Attenberg της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Τα δικαιώματα της ταινίας για την αμερικανική αγορά απέκτησε η Strand Releasing, μια από τις μεγαλύτερες art house εταιρίες διανομής στον χώρο του σινεμά.
Στελλάκη Αγγελική
Διανομή στις αμερικανικές αίθουσες εξασφάλισε το Attenberg της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Τα δικαιώματα της ταινίας για την αμερικανική αγορά απέκτησε η Strand Releasing, μια από τις μεγαλύτερες art house εταιρίες διανομής στον χώρο του σινεμά.
Η ταινία προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία (δύο προβολές και οι δύο sold out) στο 40ό Φεστιβάλ New Directors/New Films, το οποίο διοργανώνεται από το ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης και το Film Society του Λίνκολν Σέντερ.
«Είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και καθησυχαστικό το γεγονός ότι παράτολμες και καινοτόμες ταινίες βρίσκουν το δρόμο τους προς τις οθόνες σε όλη τη χώρα» δήλωσε ο Ρατζέντρα Ρόι, Διευθύνων Έφορος του Τμήματος Κινηματογράφου στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.
Η ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη έχει εξασφαλίσει, μέχρι στιγμής, διανομή σε 19 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόσφατα, και στο Μεξικό με την εταιρία Mantarraya Films, εταιρία παραγωγής και διανομής των ταινιών του Κάρλος Ρεϊγάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η τρυφερή φωτογραφία του Μπρους Γουίλις αγκαλιά με την εγγονή του
- Απεργία ταξί: Στους δρόμους για 4η ημέρα – Συγκέντρωση στο ΣΑΤΑ και πλάνα για νέες κινητοποιήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/3): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας και τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών
- Σαντορίνη: Κλειστό το λιμάνι λόγω κατολίσθησης
- Νέα σενάρια στην Ιταλία: «Φρανσίσκο και Χίφι είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα»
- Τουλάχιστον 3 νεκροί σε πλήγματα σε Ρωσία και Ουκρανία – Επίθεση με drones έπληξε πλοία στην Οδησσό




