
Η Καβάλα απέκτησε τον… άλλο μισό Ντουγκλάο
Στην απόκτηση του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Ντουγκλάο από τη Ναντ προχώρησε η Καβάλα, με τον Μάκη Ψωμιάδη να βλέπει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στην Ελλάδα.
Στην απόκτηση του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Ντουγκλάο από τη Ναντ προχώρησε η Καβάλα, με τον Μάκη Ψωμιάδη να βλέπει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στην Ελλάδα.
Οι εμφανίσεις του βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στο πρωτάθλημα, έχουν τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων, αφού κατά διαστήματα το όνομα του «παίζει» δυνατά -κυρίως σε ρεπορτάζ ομάδων του πρώην ΠΟΚ- για μεταγραφή.
Ετσι, οι υπεύθυνοι των Αργοναυτών προνόησαν να κινηθούν για να πάρουν στην κατοχή τους όλα τα δικαιώματα του παίκτη. Πριν από λίγες ημέρες, οι διοικούντες την Καβάλα ήρθαν σε επαφή με την Ναντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων που κατείχε η γαλλική ομάδα και υπήρξε συμφωνία για την αγορά του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Με την κίνηση αυτή πλέον τον τελευταίο λόγο για οποιαδήποτε απόφαση του ποδοσφαιριστή τον έχει η οικογένεια Ψωμιάδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)



