Με Ουρτάδο η προπόνηση του Ολυμπιακού
O Oλυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την τύχη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς την Τρίτη προπονήθηκε και ο Ουρτάδο!
O Oλυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την τύχη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς την Τρίτη προπονήθηκε και ο Ουρτάδο!
Επειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Μοϊσές Ουρτάδο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε και προπονήθηκε κανονικά με τον Ολυμπιακό. Ασφαλώς, είναι ανέτοιμος, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 22 Δεκεμβρίου και δύσκολα θα μπει στην αποστολή του ντέρμπι, ωστόσο, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις.
Ενα μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος επίσης θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μπράβο και Ιμπαγάσα, στο πλαίσιο της αποφόρτισης από τα πολλά παιχνίδια ώστε να είναι φρέσκοι στο ντέρμπι.
Αλλωστε και οι τέσσερις παραπάνω παίκτες αναμένεται να μπουν στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, με τον Βαλβέρδε να σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα ακριβώς όπως την είχε παρατάξει και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video



