
Χωρίς Περπέρογλου η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου (17:00) τον Πανελλήνιο στην Λαμία στο πλαίσιο τη 13ης αγωνιστικής της Α1. Η προετοιμασία των «πρασίνων» ξεκίνησε χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, που αισθάνονταν αδιαθεσία και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου (17:00) τον Πανελλήνιο στην Λαμία στο πλαίσιο τη 13ης αγωνιστικής της Α1.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» ξεκίνησε χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, που αισθάνονταν αδιαθεσία και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε βίντεο και προπόνηση. Ο Έλληνας άσος παρακολούθησε το βίντεο αλλά δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στο παρκέ.
Παρών στην προπόνηση ήταν για άλλη μία φορά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που ήθελε να στηρίξει τους παίκτες μετά την ήττα στο ντέρμπι.
www.sport.gr
- Μετρό: Τροποποιήσεις στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Τι σχέση έχουν τα άλλα άτομα που έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Μυρτώ
- Τέσσερα χρόνια φυλακή στον 22χρονο που έπεισε ηλικιωμένη να ξεθάψει 100.000 ευρώ από την αυλή της
- Η δημοπρασία του αιώνα: Πώς οι «σιωπηλοί μάρτυρες» της ζωής της Τζάκι Κένεντι Ωνάση καθήλωσαν τον πλανήτη

