Ανοίγει η αυλαία με Εθνικός-Πανιώνιος στην Α1 πόλο γυναικών
Με τους αγώνες της 4ης ημέρας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Οι δύο πρωτοπόροι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν και πάλι ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει στο Χαλάνδρι με το Νηρέα, ενώ η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο Λαιμό τη ΝΕ Πατρών. Στο ματς με το οποίο ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία ο Εθνικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ενώ το Σάββατο ο ΝΟ Ρεθύμνου, που θα παίξει αυτή τη φορά ως γηπεδούχος στα Χανιά, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.
Με τους αγώνες της 4ης ημέρας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Οι δύο πρωτοπόροι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν και πάλι ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει στο Χαλάνδρι με το Νηρέα, ενώ η Βουλιαγμένη υποδέχεται στο Λαιμό τη ΝΕ Πατρών.
Στο ματς με το οποίο ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία ο Εθνικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ενώ το Σάββατο ο ΝΟ Ρεθύμνου, που θα παίξει αυτή τη φορά ως γηπεδούχος στα Χανιά, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/12
Πειραιά 19.00 Εθνικός-Πανιώνιος (Μπουδραμής, Δαμιανάκης) -ΕΤ 1-
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/12
Χαλανδρίου 13.00 Νηρέας Χαλ.-Ολυμπιακός (Κουρτίδης, Καρκαντελίδης)
Ηρακλείου 13.30 ΝΟ Ρεθύμνου-Ηρακλής (Καζούλης, Δασκαλάκης)
ΝΟΒ 18.30 Βουλιαγμένη-ΝΕ Πατρών (Κατσαρός, Παϊρακταρίδης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 45-16 9
. Βουλιαγμένη 43-16 9
3. Εθνικός 28-20 6
4. ΝΕ Πατρών 23-22 3
. Ηρακλής 22-27 3
. Νηρέας Χαλ. 23-35 3
. Πανιώνιος 20-35 3
8. ΝΟ Ρεθύμνου 13-46 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λούβρο: Από την «κλοπή του αιώνα» σε πλημμύρα – Ζημιές σε εκατοντάδες βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων
- Έφτασε στην Αστάνα ο Ολυμπιακός – Υπό το μηδέν η θερμοκρασία (vids)
- Ο μεγαλύτερος αγώνας του Ρόμπι Φάουλερ
- Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Φωτιά σε κάδους στη Δροσοπούλου
- Προς αλλαγή του κανονισμού για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης – Πότε αναμένονται ανακοινώσεις
- Επιστροφή ενοικίου: Τι ισχύει για τις τροποποιητικές δηλώσεις – Οι προθεσμίες και οι πληρωμές


