Στην Ιταλία και στον Ντιέγκο Μιλίτο στρέφει το μεταγραφικό της ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης. Λόγω του τραυματισμού του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη μέση, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τρεις μήνες, η ομάδα της Μαδρίτης αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας «MARCA» τη Δευτέρα, πρώτος στόχος του Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο Ντιέγκο Μιλίτο της Ιντερ, μετά την άρνηση της Βόλφσμπουργκ να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Εντιν Ντζέκο.

Ο 31χρονος Αργεντινός φορ συνεργάστηκε πέρσι με τον Μουρίνιο στην Ιντερ και ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ να προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ