
Χωρίς Λέτο και Νίνη στη Ρωσία ο Παναθηναϊκός
Χωρίς τους Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα για την Ρωσία, όπου το απόγευμα της Τρίτης (19:30) θα αντιμετωπίσει την Ρούμπιν Καζάν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.
Χωρίς τους Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα για την Ρωσία, όπου το απόγευμα της Τρίτης (19:30) θα αντιμετωπίσει την Ρούμπιν Καζάν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο αργεντινός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρωσε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ενοχλεί, ενώ ο Νίνης συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος του πρόγραμματος, ωστόσο θεωρήθηκε ανέτοιμος και θα μείνει στην Αθήνα.
Εκτός από τους Νίνη και Λέτο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Ελίνι Δημούτσος και Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Οσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν τουλάχιστον για 60 λεπτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποθεραπεία.
Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καμπανάκι από τη Μaersk – «Φέσι» μισό δισ. κάθε μήνα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;



