
Απεργία σκέφτονται οι καλαθοσφαιριστές εν όψει πρεμιέρας Α1
Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο απεργίας των καλαθοσφαιριστών το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1! Η σχετική απόφαση θα ληφθεί στη γ.σ. του ΠΣΑΚ την Πέμπτη, οπότε θα αναδειχθεί και το νέο προεδρείο του συνδέσμου.
Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο απεργίας των καλαθοσφαιριστών το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1! Η σχετική απόφαση θα ληφθεί στη γ.σ. του ΠΣΑΚ την Πέμπτη, οπότε θα αναδειχθεί και το νέο προεδρείο του συνδέσμου.
Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι υπέρ της απεργίας, όπως εκτιμούν στελέχη του συνδέσμου.
Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των παικτών-μελών του ΠΣΑΚ από τη βόρεια Ελλάδα (συνεδριάζει για πρακτικούς λόγους, που αφορούν τις μετακινήσεις των παικτών, ενημερώνεται για όλα τα θέματα της ατζέντας και διατυπώνει τις θέσεις της που τίθενται υπόψη της γ.σ. του συνδέσμου), ελήφθη η απόφαση να γίνει εισήγηση υπέρ της απεργιακής κινητοποίησης.
Τα νυν μέλη του Δ.Σ. (Παπαδόπουλος, Τσαρτσαρής, Παπαμακάριος, Σπανός κλπ.) θα είναι και πάλι υποψήφιοι για το προεδρείο του ΠΣΑΚ, ωστόσο κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο συνδικαλιστικό προσκήνιο και οι υποψηφιότητες των Γιάννη Μπουρούση, Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκου Ζήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αύξηση της θερμοκρασίας στον Ειρηνικό τροφοδοτεί τους φόβους για πολύ ισχυρό «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Έμπολα: Η επιδημία «θα χειροτερέψει» προτού η κατάσταση «καλυτερέψει» λέει ο ΠΟΥ
- Πολύ ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στη Χιλή [βίντεο]
- CENTCOM: Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν πως χτύπησαν το Ιράν σε ξηρά και θάλασσα «σε αυτοάμυνα»
- Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο νότιο και στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου
- Σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός Νετανιάχου για «οδοντιατρική φροντίδα»

