Οι εργασίες στο Αγρόκτημα!
Σαν επισκέπτες της Villa Rustica, παράλληλα με τις γευστικές πίτες της κ. Ελένης και την συμμετοχή στην διαδικασία απόσταξης και κατανάλωσης του δικού σας τσίπουρου, σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε και να φανταστείτε για λίγο πώς θα' ταν αν ήσασταν αγρότες! Οι εργασίες που μπορείτε να συμμετέχετε ξεκινάνε με το ξημέρωμα και συνεχίζονται μέχρι τις 12 περίπου το μεσημέρι.
Σαν επισκέπτες της Villa Rustica, παράλληλα με τις γευστικές πίτες της κ. Ελένης και την συμμετοχή στην διαδικασία απόσταξης και κατανάλωσης του δικού σας τσίπουρου, σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε και να φανταστείτε για λίγο πώς θα’ ταν αν ήσασταν αγρότες! Οι εργασίες που μπορείτε να συμμετέχετε ξεκινάνε με το ξημέρωμα και συνεχίζονται μέχρι τις 12 περίπου το μεσημέρι.
Το ξεκίνημα για τους «πρωινούς» φιλοξενούμενους είναι γύρω στις 7.00 το πρωί, με επίσκεψη στο κοτέτσι όπου οι κότες θα πρέπει να βγούνε για βοσκή και εσείς θα βρείτε την ευκαιρία να πάρετε τα φρέσκα αυγά του πρωινού σας.
Λίγη ώρα αργότερα θα επισκεφτείτε τα άλογα. Τον Ντορή, τον Ψαρή, τον Ορφέα, την Ήρα και την μικρή Μήλη. Γι’ αυτά είναι ώρα να βοσκήσουν και για σας με όλη την καλή διάθεση, αν και εφόσον υπάρχει, είναι ώρα για καθάρισμα του στάβλου!
Επόμενη δραστηριότητα, είναι το πότισμα των κουνελιών, των προβάτων, των γιδών, των γαλόπουλων και των παπιών.
Είναι ώρα να ξαποστάσετε και να αποζημιωθείτε με το πλούσιο σπιτικό πρωινό, που περιλαμβάνει από τραχανά μέχρι λουκουμάδες.
Μετά την γευστική απόλαυση του πρωινού, είναι ώρα για την προετοιμασία του βραδινού τσίπουρου με το βράσιμο του πρώτου καζανιού. Την ίδια ώρα θα προετοιμάσουμε και το βραδινό γλυκό σπάζοντας τα αμύγδαλα.
Κάπως έτσι, με αυτές τις ασχολίες, περνάει – αγροτικά – η ζωή στην Villa Rustica, τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους διαθέσιμους επισκέπτες!!
Villa Rustica
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Τι λέει για το Ευαγγέλιο και τους πίνακες – Η ανακοίνωση της γκαλερί
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Χολμς η δωδεκάδα για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Χειροπέδες σε μεγιστάνα πετρελαίου στη Βενεζουέλα – Χωρίς εξηγήσεις η κράτησή του
- Αμερικανικό μπλόκο σε δύο ρωσικά τάνκερ που κατευθύνονται στην Κούβα
- Διπλός πονοκέφαλος της ΚΕΔ με το VAR
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε το Χάρβαρντ – «Δεν προστατεύει τους Εβραίους και Ισραηλινούς φοιτητές»




