ΠΑΣ για… παραμονή στην κορυφή κόντρα στην Ηλιούπολη
Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της Football League (πρώην Β' Εθνική), έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής υποδέχεται την Ηλιούπολη και είναι το φαβορί για τη νίκη. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο (17:00) με το Θρασύβουλος - Τρίκαλα. Ντέρμπι από... τα παλιά την Κυριακή μεταξύ ΟΦΗ και Καλλιθέας.
Την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της Football League (πρώην Β’ Εθνική), έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής υποδέχεται την Ηλιούπολη και είναι το φαβορί για τη νίκη.
Εντός έδρας παίζει και ο συμπρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Παναιτωλικός, όμως το έργο του είναι πιό δύσκολο, αφού θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό.
Παράλληλα, ο Θρασύβουλος αντιμετωπίζει στην Φυλή τα Τρίκαλα και με νίκη θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις, ενώ η Δόξα Δράμας θα υποδεχθεί τον Διαγόρα σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο
17:00 Θρασύβουλος – Τρίκαλα
Κυριακή
16:00 Δόξα Δράμας – Διαγόρας
16:00 Βέροια – Εθνικός
16:00 Εθνικός Αστέρας – Ιωνικός
16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανθρακικός
16:00 ΟΦΗ – Καλλιθέα
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ηλιούπολη
Δευτέρα
16:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (CONN-X)
18:00 Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή

