
Στην Ελλάδα για τη Λάρισα ο Γκέρεμι
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Γκέρεμι Ντζίταπ, προκειμένου να έρθει σε τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λάρισας. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των «βυσσινί» και αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί θα είναι μία από τις σπουδαιότερες της περιόδου.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Γκέρεμι Ντζίταπ, προκειμένου να έρθει σε τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λάρισας.
Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των «βυσσινί» και αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί θα είναι μία από τις σπουδαιότερες της περιόδου.
Ο 31χρονος πρώην άσος -μεταξύ άλλων- της Ρεάλ και της Τσέλσι, 116 φορές διεθνής και με «γεμάτη» παρουσία στο Mουντιάλ της Νoτίου Αφρικής.
Τελευταία ομάδα του Γκέρεμι ήταν η Ανκαραγκούτσου, στην οποία πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νιούκαστλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης




