Ρόμπι Γουίλιαμς και Take That ξανά μαζί στο στούντιο
Δεκαπέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, όλα τα μέλη των Take That, δηλαδή και ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μπήκαν και πάλι στο στούντιο και ηχογράφησαν νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η τελευταία τους δουλειά ήταν το 1995, όταν κυκλοφόρησαν το «Nobody Else».
Δεκαπέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, όλα τα μέλη των
Take That, δηλαδή και ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μπήκαν και πάλι στο στούντιο
και ηχογράφησαν νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
Η
τελευταία τους δουλειά ήταν το 1995, όταν κυκλοφόρησαν το «Nobody Else». Έκτοτε, ο Γουίλιαμς ακολούθησε σόλο καριέρα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Τώρα, δηλώνει τρομερά ενθουσιασμένος που ξανάσμιξε με τα μέλη του γκρουπ, υποστηρίζοντας ότι «είναι σαν να ξαναγύρισα σπίτι».
Σύμφωνα με το BBC, η αντίστροφη μέτρηση για την επανένωση των Take That ουσιαστικά άρχισε τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν τα μέλη του συγκροτήματος συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη.
Οι φήμες για νέα συνεργασία φούντωσαν τον περασμένο μήνα, όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ότι θα συνεργαστεί με τον Γκάρι Μπάρλοου, βασικό μέλος του γκρουπ.
Οι δυο τους ηχογράφησαν το τραγούδι Shame, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα περιληφθεί στο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γουίλιαμς με τίτλο «In And Out Of Consciousness».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομοσχέδιο για παράνομο τζόγο: : «Καμπάνες» έως 800.000 ευρώ, black list ιστοτόπων και κυρώσεις σε influencers
- Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γεράσιμου – «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η σκέψη όλων να γίνει η φωνή του»
- Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι: «Θέλω να τελειώσει ο πόλεμος σε ένα μήνα»
- Φάμελλος για υποκλοπές: Υπήρξε οργανωμένο σχέδιο με πρακτικές παρακράτους – Ο Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη
- Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στη Φλώρινα – Οι δράστες τραυμάτισαν αστυνομικό
- Αποθέωσε τη Μπόντο Γκλιμτ ο Ανρί: «Ορισμός της ομάδας»

