Ανεπίσημη πρώτη στον Παναθηναϊκό με Μόρις
Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η ανεπίσημη πρώτη του
Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Οι ποδοσφαιριστές του
«τριφυλλιού» είχαν μια πρώτη επαφή με τον Νίκο Νιόπλια και έκαναν ένα
χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Την Δευτέρα η επίσημη...
Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η ανεπίσημη πρώτη του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είχαν μια πρώτη επαφή με τον Νίκο Νιόπλια και έκαναν ένα χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το Σαββατοκύριακο (3-4/7) θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και την Δευτέρα (5/7) θα γίνει η επίσημη πρώτη, με ανοιχτές τις πόρτες για τους δημοσιογράφους, με τον τεχνικό της ομάδας και κάποιους παίκτες να κάνουν τις σχετικές δηλώσεις…
Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν οι διεθνείς Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ, Τζόρβας, Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Βύντρα και Σπυρόπουλος, που έχουν επιπλέον άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου.
Ο βραζιλιάνος μετά τον αποκλεισμό της πατρίδας του από τη συνέχεια του Μουντιάλ, αναμένεται να επιστρέψει και νωρίτερα (λογικά στις 20 Ιουλίου) απ’ ότι αρχικά υπολόγιζε ο Νιόπλιας.
Εκτός των διεθνών, έλειπαν επίσης με άδεια οι Σίλβα Κλέιτον και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, που θα δώσουν το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας (5/7), όπως και ο Γιόσου Σαριέγκι, αφού ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους». Κάτι που θα γίνει από βδομάδα και θα έχει διάρκεια δύο ετών.
Παρόντες ήταν οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Καντέ, Μπίερσμιρ, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Μαρίνος, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Μαχλελής, αλλά και οι δανεικοί Μόρις, Μελίσσης, Μάντζιος, Δημούτσος, Λεοντίου και Μπουτζίκος, όπως και οι νεαροί Λάντο Φούσου, Ραντοβάνοβιτς, Σταμπολζίεφ, Καπίνος, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος και Φέτσης από την Golden Team.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρχικά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πραγματόποίησαν εναλλάξ μια σειρά από τέστ αερόβιας ικανότητας. Υστερα έκαναν ζέσταμα όλοι μαζί, συνέχισαν εκτελώντας ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ελεύθερο δίτερμα.
Το Σάββατο (3/7) και ώρα 08:30, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδας θα περάσουν εργομετρικά τεστ. Ακολούθως, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Τριφυλλιού θα περάσουν εργομετρικά το πρωί της επόμενης ημέρας (4/7).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στόχευσαν ισραηλινό μαχητικό F-16 – «Δεν υπέστη ζημιά», απαντά το Τελ Αβίβ
- Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή – Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά την φονική σύγκρουση
- Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Πανιώνιος (3-0), «άλμα» παραμονής η Ελλάς Σύρου (1-0)
- Ήλιος, θάλασσα, τέχνη και σεξ – Όταν ο Πικάσο και η Λι Μίλερ πήγαν διακοπές υπό τη σκιά του φασισμού
- Αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή: Ακολουθούσα ύποπτο όχημα – Αρνούμαι την κατηγορία θανατηφόρας επικίνδυνης οδήγησης
