Προπονήθηκαν Ρούνι και Ασλεϊ Κοουλ
Οι Γουέιν Ρούνι και Ασλεϊ Κόουλ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, επιτρέποντας στον Φάμπιο Καπέλο να τους υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αλγερία στο Κέιπ Τάουν.
Οι Γουέιν Ρούνι και Ασλεϊ Κόουλ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, επιτρέποντας στον Φάμπιο Καπέλο να τους υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αλγερία στο Κέιπ Τάουν.
Οι δύο ποδοσφαιριστές απείχαν από το χθεσινό πρόγραμμα, ο μεν επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας ενός χτυπήματος στον αστράγαλο, ο δε αμυντικός της Τσέλσι για προληπτικούς λόγους, λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τον προηγούμενο καιρό.
Μοναδικός απών από την προπόνηση των «τριών λιονταριών» ήταν ο Λέντλι Κινγκ, ο οποίος έχει τεθεί νοκ-άουτ από το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Capital Tankers Corp.: Ιστορική «απόβαση» στο Όσλο με τη μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίων όλων των εποχών
- Κεσσές: 15 σημεία από τη δίκη για τις υποκλοπές που θα διερευνήσει η εισαγγελία – Ο Δημητριάδης και οι καταδικασμένοι
- Φως στο Τούνελ: Δύο υποθέσεις – θρίλερ στην αποψινή εκπομπή στο ΜΕGA
- Εθνική Ελλάδας: Η δωδεκάδα για το ματς με το Μαυροβούνιο
- Ιράν: Ο Τραμπ ενημερώθηκε από τον στρατιωτικό διοικητή της Μέσης Ανατολής για τις επιλογές επίθεσης
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με τις συχνές βροχοπτώσεις στην Ελλάδα;

