
Στα «μεγάλα σαλόνια» του βόλεϊ επιστρέφει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην Α1 ανδρών στο βόλεϊ. Η ομάδα της Θράκης επικράτησε του Κόροιβου με 3-1 στην Αμαλιάδα και με 3-1 νίκες εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην Α1 ανδρών στο βόλεϊ. Η ομάδα της Θράκης επικράτησε του Κόροιβου με 3-1 στην Αμαλιάδα και με 3-1 νίκες εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
«Κατακτήσαμε δίκαια την άνοδό μας στην Α1 ανδρών. Αν και είχαμε κακό ξεκίνημα με τις τρεις συνεχείς ήττες, στη συνέχεια παρουσιάσαμε αγωνιστική σταθερότητα και καταφέραμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με τον Επίκουρο. Στα πλέι οφ αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα έδρας που είχαμε και πήραμε το δεύτερο εισιτήριο για την επαγγελματική κατηγορία. Επιστρέφουμε στη μεγάλη κατηγορία για να μείνουμε» δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ανδρεάδης.
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Μπορεί να υπήρχε χάσμα γενεών μεταξύ των έμπειρων και των νεαρών παικτών, ωστόσο, κατόρθωσαν να το καλύψουν με τη σκληρή δουλειά και να βγάλουν μέσα στο γήπεδο ένα μαχητικό σύνολο. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου για όλη την προσπάθεια που έκανε να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α1 ανδρών. Ήταν δύσκολος αντίπαλος» συμπλήρωσε.
Τα σετ: 25-23, 18-25, 16-25, 19-25.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προειδοποιήσεις για ύφεση και ενεργειακή κρίση στην Ιταλία
- Μια σκηνή της Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» διχάζει τα social media
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Ουκρανία: Το «κοιμηθείτε καλά, Ευρωπαίοι εταίροι» του Μεντβέντεφ που ανεβάζει τον «πυρετό» του πολέμου στη Γηραιά Ήπειρο
- Αίγιο: Μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα
- Ιράν: Πάνω από 26.000.000 πολίτες έχουν προσφερθεί για εθελοντική στράτευση