Σε απολογία ο Χριστοφιδέλης, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία
Σε απολογία κλήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Χριστοφιδέλης από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ. Ο διεθνής παίκτης μετά και την δεύτερη εξέταση του δείγματός του, στην οποία βρέθηκε θετικός στην ουσία χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), καλείται να απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ, την προσεχή Παρασκευή.
Σε απολογία κλήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Χριστοφιδέλης από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.
Ο διεθνής παίκτης μετά και την δεύτερη εξέταση του δείγματός του, στην οποία βρέθηκε θετικός στην ουσία χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), καλείται να απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ, την προσεχή Παρασκευή.
Η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΣΑΠ από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) και το δεύτερο δείγμα του αθλητή Κώστα Χριστοφιδέλη που ελέγχθηκε από το Εργαστήριο Ελέγχου Ντόπινγκ του ΟΑΚΑ, μετά από αίτημα του, ήταν θετικό στην πεπτιδική ορμόνη Χοριακή Γοναδοτροπίνη.
Επειδή η ορμόνη αυτή περιλαμβάνεται στην Λίστα Απαγορευμένων Ουσιών της WADA για το 2010, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Οργανο (Αθλητικός Δικαστής), ο οποίος κάλεσε τον αθλητή να απολογηθεί την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 (16.00)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442