
Ο εκνευρισμός του Λούα Λούα και οι νέες απουσίες
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Λούα Λούα τόσο για την τιμωρία που δέχθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και για τα όσα ακούστηκαν. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς πλέι οφ, καθώς η αναμέτρηση με τον Αρη χαρακτηρίζεται διαδικαστική και θα έχει εκ νέου πολλές απουσίες. Θετική η παρουσία του Παπαδόπουλου στο κέντρο...
Αγανακτισμένος για το γεγονός ότι μπήκε σε «καραντίνα» και τα όσα ακούστηκαν σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκε ο Λούα Λούα.
«Ποιά τιμωρία; Υπάρχουν μερικές στιγμές όπου φτάνει κάποιος στα όριά του με αυτά που ακούει. H αλήθεια είναι πως οι φίλοι μου με ενημέρωσαν πως είμαι τιμωρημένος. Κάποια μέρα πήγα στη προπόνηση στου Ρέντη και μου είπαν πως πλέον θα προπονούμαι μόνος μου μαζί με τον Ντάτολο. Κάποιοι, θεωρούν πως είμαι κακό παιδί και πως εγώ θα πρέπει να φταίω για όλα», τόνισε ο Κονγκολέζος επιθετικός και συνέχισε:
«Όμως δεν είμαι 20 χρονών αλλά 29, παίζω για την ομάδα, τον εαυτό μου και φυσικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Mόνο ο θεός ξέρει αν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου».
Χάνουν τον Άρη Ντάρμπισιρ και Μήτρογλου
Εκτός του Ματ Ντάρμπισιρ, που τραυματίστηκε και ο Κώστας Μήτρογλου θα απουσιάσει από την τελευταία αγωνιστική με τον Άρη στο Φάληρο καθώς ο Έλληνας σκόρερ όπου πέτυχε γκολ (29) απέναντι στον Πανθρακικό, δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα από τον διαιτητή Χαραλαμπίδη.
Αυτή ήταν η 4η σερί για τον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας κόντρα στους Θεσσαλονικείς και όχι στα πλέι-οφ. Οι εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι πλέον οι Λουίς Ντιόγκο και Λομανά Λούα Λούα όπου εκατέρωθεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς.
Κερδίζει έδαφος ο Παπαδόπουλος
Στο ματς με τον Πανθρακικό, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έβαλε στον αγώνα, ως λύση ανάγκης το νεαρό Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων δημιούργησε τα δύο τέρματα των «ερυθρολεύκων», ενώ βοήθησε αρκετά και στον ανασταλτικό τομέα.
Ο 19χρονος άσος κέρδισε την πρώτη μάχη, αλλά όχι τον… πόλεμο για την βασική 11άδα, καθώς χρειάζονται πολλές ακόμα τέτοιου είδους εμφανίσεις, έτσι ώστε, να συμπεριληφθεί στους παίκτες που βρίσκονται στα αρχικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βάλερι Μπερτινέλι θυμάται την «τρομακτική» απόφαση να ποζάρει γυμνή στα 65 της
- Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Οσμάν
- Χάος στο πλοίο «Νήσος Σάμος»: Άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας



