
Χωρίς έξι ο Αρης στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Ξάνθη
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για την ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θα υποδεχτούν τους ακρίτες χωρίς τους τιμωρημένους Γκαρσία, Μαριέμ (προπονήθηκε κανονικά, αλλά προστατεύεται λόγω του κατάγματος στην μύτη), Ντέιλι, Ορτίθ, Αραβίδη, Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν, γεγονός που σημαίνει ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα πρέπει να ανακατέψει την... τράπουλα για να βρει την ενδεκάδα του.
2
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για την ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» θα υποδεχτούν τους ακρίτες χωρίς τους τιμωρημένους Γκαρσία, Μαριέμ (προπονήθηκε κανονικά, αλλά προστατεύεται λόγω του κατάγματος στην μύτη), Ντέιλι, Ορτίθ, Αραβίδη, Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν.
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Φρασέρι, Νέτο, Ναφτί, Κόκε, Πρίττας, Λαμπριάκος, Ρονάλντο, Κάλβο, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Αράνο, Νασούτι, Φερνάντεζ, Κάμπορα, Χαβίτο, Αντού, Τζόνσον.
Χάνει ΑΕΚ ο Κάμπορα
Στο μεταξύ, κατόπιν απόφασης του Κούπερ, ο Χαβιέρ Κάμπορα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
- Ο ΟΦΗ ξανά Κυπελλούχος μετά από 39 χρόνια – Συγκίνηση και χαρά στην απονομή (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-2: Με τη σκέψη στην ‘Αρσεναλ, οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή σε 5’
- Γιορτή σήμερα 26 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]

