
Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 με χιτσκοκικό φινάλε
Χιτσκοκικό φινάλε είχε το παιχνίδι Λεβαδειακός - Ατρόμητος, αφού ό,τι δεν έγινε για 88 λεπτά, συνέβη στο τέλος του αγώνα. Ο Μπάρκογλου άνοιξε το σκορ στο 88 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σφακιανάκης στις καθυστερήσεις έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Λεπτομέρεια το γεγονός ότι οι δύο σκορερ είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και σκόραραν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ των ομάδων τους.
2
Χιτσκοκικό φινάλε είχε το παιχνίδι Λεβαδειακός – Ατρόμητος, αφού ό,τι δεν έγινε για 88 λεπτά, συνέβη στο τέλος του αγώνα. Ο Μπάρκογλου άνοιξε το σκορ στο 88 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σφακιανάκης στις καθυστερήσεις έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Λεπτομέρεια το γεγονός ότι οι δύο σκορερ είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και σκόραραν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ των ομάδων τους.
Επεισόδια απειλήθηκαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη, τους οπαδούς του Λεβαδειακού -οι οποίοι του πέταγαν αντικείμενα κι εκείνος τα επέστρεφε στην εξέδρα-, αλλά και με ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο των γηπεδούχων.
Η χαλαρότητα με την οποία ξεκίνησε ο αγώνας είχει ως αποτέλεσμα την κακοποίηση του αθλήματος από τις δύο ομάδες στα πρώτα 25 λεπτά, παρότι το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ καλό για τα δεδομένα των τελευταίων ημερών -με τις συνεχείς βροχοπτώσεις- αγωνιστικό χώρο.
Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά έφτανε πολύ δύσκολα μπροστά από την εστία του Μιχαηλίδη, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο τον ανησύχησε μόλις δύο φορές, μέσα στο τετράλεπτο 39- 42, με τους Ναπολεόνι και Σόλα.
Αντίθετα, ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι του από το 25 και μετά, φτάνοντας με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Βαγέχο, ο οποίος λειτούργησε αποτελεσματικά σε δύο περιπτώσεις (η μία τετ α τετ με τον Περόνε), ενώ σε μια άλλη είδε το οριζόντιο δοκάρι να σταματάει τη μπάλα σε καταπληκτικό σουτ του Μπρίτο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό να ανοίξει το σκορ, αλλά και τον Μιχαηλίδη να λέει και πάλι… «όχι», σε κοντινό σουτ του Ναπολεόνι.
Στο 56 ο Ερνάντεθ, σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, έριξε στο παιχνίδι τούς Μπάρκογλου και Αγκάλι, αλλά στο 70 οι τελικές προσπάθειες ήταν 7-13 υπέρ του Ατρόμητου, με τον Περόνε να αποδεικνύεται μοιραίος και τον Βαγέχο να παραμένει… «ήρωας».
Για να φτάσουμε στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα, όπου δύο παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι, έφεραν τον Λεβαδειακό αρχικά στον Παράδεισο και στη συνέχεια στην Κόλαση…
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
26 Σουτ του Μπρίτο έξω από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση ο Βαγιέχο.
29 ΔΟΚΑΡΙ για τον Ατρόμητο. Φοβερό τεχνικό σουτ του Μπρίτο με το αριστερό έξω από την περιοχή, ο Βαγιέχο ακουμπάει με τα δάχτυλα την μπάλα και εκείνη σταματάει στην συμβολή των δοκαριών του Λεβαδειακού.
36 Τετ-α-τετ ο Περόνε με τον Βαγιέχο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα διώξει σε κόρνερ.
39 Ο Ναπολεόνι μπήκε στην περιοχή του Ατρόμητου, πλάσαρε αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε με τα πόδια.
42 Ο Σόλα γύρισε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πέρασε μακριά από την εστία του Μιχαηλίδη.
47 Ο Ναπολεόνι πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μιχαηλίδης διώχνει σε κόρνερ.
63 Κόρνερ για τον Ατρόμητο, ο Περόνε παίρνει την κεφαλιά μέσα από την μιρκή περιοχή και ο Βαγιέχο με εκπληκτική απόκρουση διώχνει σε κόρνερ.
69 Ο Περόνε βρέθηκε απέναντι στον Βαγιέχο αλλά το πλασέ του πέρασε αρκετά ψηλά.
76 Δυνατό σουτ του Ναπολεόνι έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
88 ΓΚΟΛ 1-0: Κόρνερ για τον Λεβαδειακό από δεξιά, ο Μπάρκογλου ανάμεσα σε έναν όμιλο παικτών, παίρνει την καρφωτή κεφαλιά και κάνει το 1-0 για τον Λεβαδειακό.
89 Κίτρινη κάρτα ο Μπάρκογλου (Λεβαδειακός). Έβγαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό.
90 ΓΚΟΛ 1-1: Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Σφακιανάκης πήρε την καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο.
Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες : Μπρίτο, Μασάδο, Ολιβέιρα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Κίκε Ερνάντεθ): Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μασάδο (56 Αγκάλι), Σιστόν, Μπεγκόνια, Ταραλίδης (56 Μπάρκογλου), Αμπουμπακάρι, Γκονζάλες, Ναπολεόνι, Σόλα (73 Αλεξίου).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (66 Σαγκανόφσκι), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο (81 Καραγκούνης), Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (88 Σφακιανάκης), Ολιβέιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
- Ο ΟΦΗ ξανά Κυπελλούχος μετά από 39 χρόνια – Συγκίνηση και χαρά στην απονομή (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-2: Με τη σκέψη στην ‘Αρσεναλ, οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή σε 5’
- Γιορτή σήμερα 26 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]

