
Μέσα ο Κατσουράνης, έξω ο Γιούρκας και θεραπεία ο Ζιλμπέρτο εν όψει Καβάλας
Οπως αναμενόταν, ο Κώστας Κατσουράνης δεν πρόκειται να απουσιάσει από τον αγώνα με την Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε αντίθεση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμα δύο εβδομάδες. Όσο για τον Ζιλμπέρτο έκανε θεραπεία κρατώντας σε αγωνία τον Νιόπλια...
-Tότι στην Εξέδρα: «Τον Σισέ και τα μάτια μας»
-«Λύσσα και οργή» από Σισέ για εθνική
2
Οπως αναμενόταν, ο Κώστας Κατσουράνης δεν πρόκειται να απουσιάσει από τον αγώνα με την Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε αντίθεση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμα δύο εβδομάδες.
Ο έλληνας μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι (εξαιτίας της κλοτσιάς του Σιμάο στην χθεσινή προπόνηση) και μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Ως εκ τούτου, ο Κατσούρ θα βρίσκεται στους πρώτους έντεκα που θα πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στους αργοναύτες.
Ο Νίκος Νιόπλιας δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Το μυαλό όλως μας πρέπει να βρίσκεται στην Καβάλα και όχι στην Ρόμα» λέει ξαι ξαναλέει ο προπονητής του Τριφυλλιού στους πράσινους.
Το σημερινό (12/2) πρόγραμμα της προπόνησης στις εγκαταστάσεις στη Παιανία περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις στις πάσες και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Ο Ζιλμπέρτο έκανε θεραπεία για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Γκάμπριελ έκανε ένα μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Σεϊταρίδης έκανε θεραπεία και ο Μαχλελής προπονήθηκε μαζί με την Golden Team. Τέλος, ο Καρνέζης υπέστη διάστρεμμα α βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε 5 ημέρες.
Sold out… το Σάββατο
Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν περισσεύσει για το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρόμα για τους 32 του Europa League. Υπολογίζεται πως περίπου 800-1000 έχουν απομείνει προς διάθεση και αναμένεται να έχουν εξαφανιστεί κι αυτά το Σάββατο (13/2).
Η πώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Λεωφόρου και περιορισμένος αριθμός του βρίσκεται και στη μπουτίκ (με τιμή 100 ευρώ).
Εισιτήρια υπάρχουν και σε συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων, ενώ στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν πως θα επιστραφούν κάποια κομμάτια από αυτά που έχουν δοθεί για τις ανάγκες της ιταλικής ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
- Ο ΟΦΗ ξανά Κυπελλούχος μετά από 39 χρόνια – Συγκίνηση και χαρά στην απονομή (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-2: Με τη σκέψη στην ‘Αρσεναλ, οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή σε 5’
- Γιορτή σήμερα 26 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]

