2

Το δελτίο του Καμέλ Μεριέμ εκδόθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έτσι ο γαλλοαλγερινός επιτελικός χαφ συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον αγώνα της Τετάρτης (17:00) στην Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Σε αντίθεση με τον Μεριέμ, ο Αργεντινός τεχνικός του Αρη δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τόνι Κάλβο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή των «κιτρίνων».

Η πρόκριση στους «4» του θεσμού αποτελεί μονόδρομο για τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Την αποστολή του Αρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Κόκε, Νέτο, Αραβίδης, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Νασούτι, Αράνο, Κάμπορα, Γκαρσία, Τζόνσον, Αντού, Χαβίτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Αγτζίδης και Μεριέμ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ναφτί, Ντέιλι, ο Κάλβο λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ο ανέτοιμος Φερνάντεζ και οι Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης, Πιοβεζάν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr