2

Με τη φανέλα της Σάο Πάολο θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου ο Σισίνιο, αν και μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο ατζέντης του ισχυριζόταν ότι ο παίκτης δεν θα έφευγε από τη Ρόμα.

Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τους Τζιαλορόσι για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού με τη μορφή δανεισμού μέχρι τα τέλη Ιουνίου, τουλάχιστον.

«Ο Σισίνιο επιστρέφει στη Σάο Πάολο και ο αριστερός αμυντικός της Ρόμα έρχεται ως δανεικός, μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αν η Σάο Πάολο προκριθεί στο Copa Libertadores, τότε η Ρόμα έχει συμφωνήσει να επεκτείνει τη χρονική περίοδο του δανεισμού.

»Πλέον, περιμένουμε τα απαραίτητα έγραφα από τη Ρόμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Σάο Πάολο στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Προς το παρόν, όμως, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους 32 του Europa League δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο Σισίνιο δεν είχε καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα της Ρόμα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μετράει μόνο δύο συμμετοχές στο Campionato.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr