2

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και τα υψηλά επίπεδα αγωνιστικότητας που χαρακτήρισαν τους ποδοσφαιριστές, ίσως είναι τα μοναδικά στοιχεία που μπορεί να κρατήσει ο Ηρακλής από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο βαθμός της ισοπαλίας, δεν ήταν ο αντικειμενικός στόχος του συγκροτήματος του Γιόζεφ Μπουμπένκο – πριν το παιχνίδι – ανεξάρτητα από το γεγονός ότι, βάσει συνολικής απόδοσης, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Ο Σλοβάκος προπονητής διαπίστωσε ψυχολογικό πρόβλημα των παικτών, τονίζοντας ότι «ξεκινήσαμε το παιχνίδι με χαμηλή αυτοπεποίθηση». Αυτή η άποψη (ουσιαστικά) δεν βρήκε αντίθετους τους ποδοσφαιριστές, καθότι ο Γιάκομπ, υποστήριξε ότι «η πίεση του αποτελέσματος έχει τη δική της σημασίας και στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Θέλαμε να κερδίσουμε για το γόητρο, αλλά θα έπρεπε να παίξουμε σε ολόκληρο το παιχνίδι, έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Από εκεί και πέρα, στον Ηρακλή είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα, αυτόν απέναντι στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσουν την διαδικασία συγκέντρωσης βαθμών, που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν στον πρώτο γύρο.

Η προετοιμασία ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης ξεκίνησε τη Δευτέρα, δίχως τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, ο οποίος μετέβη στην πατρίδα του και θα επιστρέψει για την προπόνηση της Τρίτης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πολλά λεπτά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκαναν χαλάρωμα, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Αντρέ Μαρκές.

Βάσει της αρχικής εκτίμησης, ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Αμφίβολη είναι η παρουσία και του Ματίας Λέκι, λόγω τραυματισμού.

Στο μεταξύ, ενοχλημένοι εμφανίζονται οι επιτελείς του Ηρακλή λόγω της εξωδίκου που κοινοποίησε ο Σάββας Κωφίδης στην ΠΑΕ, βάσει της οποίας ζητά την καταβολή όλου του συμβολαίου του, δηλαδή το ποσό των 300.000 ευρώ.

Οι διοικούντες είναι δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι ο πρώην τεχνικός της ομάδας σκοπεύει να διεκδικήσει και μη δεδουλευμένα χρήματα, ενώ ο ίδιος είναι εκνευρισμένος από την στάση που κράτησε απέναντί του ο Αντώνης Ρέμος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr