2

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μεχντί Ναφτί προέκυψε στον Αρη και εκτός απροόπτου ο Τυνήσιος μέσος θα συμπληρώσει το παζλ των απουσιών στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, επί της ουσίας όμως έχει ελάχιστες πιθανότητες για να επανέλθει στον αγώνα του Σαββάτου.

Γίνεται αντιληπτό ότι πλέον αυξάνονται τα προβλήματα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αφού ο Αργεντίνος προπονητής δεν υπολογίζει τους Μιχάλη Σηφάκης, Ρονάλντο Γκιάρο, Νταρίο Φερνάντεζ, ενώ ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Σέρχιο Κόκε.

Είναι σαφές πάντως ότι ο Κούπερ δεν θέλει να ρισκάρει ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που θεωρείται μεγάλης σημασίας, βάσει των στόχων που έχουν οι «κίτρινοι».

Υπό αυτές τις συνθήκες, αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Πέσκοβιτς λογικά θα αντικαταστήσει τον Σηφάκη, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Αλλαγή ενδέχεται να υπάρξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Κούπερ σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Κάρλος Αράνο και να χρησιμοποιήσει τον Κρίστι Βανγκέλι.

Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, Πρίττας και Νάτσο Γκαρσία θα διατηρήσουν τις θέσεις τους, ενώ στην επίθεση, ο Εντι Τζόνσον θα είναι ο παρτενέρ του Χαβιέ Κάμπορα. Ακόμη, αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι και ο Φρέντι Αντού, αγωνιζόμενος στην αριστερή πλευρά.

«Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα. Θεωρώ όμως ότι είναι στο χέρι μας, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ARIS FM 92.8».

Την ίδια ώρα κορυφώνονται και οι διεργασίες των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν έξω από τον «Κλεάνθης Βικελίδης» και να συμπαρασταθούν – από εκεί – στην αγαπημένη ομάδας τους, λόγω της τιμωρίας των κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, αυξάνεται ο αριθμός των φίλων του Αρη που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Λέσχης Φίλων Αρη για την συγκέντρωση χρημάτων, ούτως ώστε να περάσει ανώδυνα (οικονομικά) η τιμωρία της ΠΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr