
Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού
Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προκλήθηκαν λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα. Η Αστυνομία έχει λάβει επιπλέον μέτρα, αφού στην Πάτρα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ της ΕΑΠ Πατρών και του Ολυμπιακού.
2
Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προκλήθηκαν λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.
Συγκεκριμένα οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών ξεκίνησαν στην διασταύρωση της οδού Κορίνθου με τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, όπου εκεί κοντά βρίσκεται κλαμπ των οπαδών του Παναθηναϊκού.
Οι δύο ομάδες των οπαδών εκτόξευαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, ενώ έγιναν και ρίψεις βομβών μολότοφ. Κατά την διάρκεια των συγκρούσεων προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε βιτρίνες καταστημάτων. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, για να διαλύσουν τους οπαδούς των δύο ομάδων.
Οι συγκρούσεις αλλά και οι ρίψεις των δακρυγόνων προκάλεσαν αναστάτωση στην περιοχή, ενώ πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να δουν αν προκληθήκαν ζημιές στα αυτοκίνητά τους ή στα καταστήματά τους.
Η Αστυνομία έλαβε τελικώςεπιπλέον μέτρα, αφού διεξήχθη λίγες ώρες αργότερα ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ της ΕΑΠ Πατρών και του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κέιτι Πέρι: Στο μικροσκόπιο των αρχών της Αυστραλίας μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση
- Ο Λαπόρτα τα «χώνει» τώρα στην UEFA
- Γκαμπόν – Σάο Τομέ και Πρίνσιπε: Yπέρ της μαροκινής ταυτότητας της Δυτικής Σαχάρας
- Τουρκία: Στους 9 οι νεκροί από το μακελειό σε σχολείο – Βίντεο ντοκουμέντο
- ΜΕΓΑ: Διπλή διάκριση καινοτομίας
- Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 26χρονο να μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση
