Ξεκίνησε το Σάββατο το Πατρινό Καρναβάλι 2010
Με πολύχρωμα πυροτεχνήματα και την εντυπωσιακή είσοδο του βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία Γεωργίου, που τον υποδέχτηκε η Μπάντα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού.
2
Με πολύχρωμα πυροτεχνήματα και την εντυπωσιακή είσοδο του βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία Γεωργίου, που τον υποδέχτηκε η Μπάντα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού.
Παράλληλα, μια τεράστια ηλιόσφαιρα περιφερόταν πάνω από την πλατεία, ενώ ακροβάτισσα «έραινε» με κομφετί τους καρναβαλιστές και τους θεατές της τελετής. Κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε παρουσίαση παλαιοτέρων καρναβαλιών μέσα από γιγαντοθόνες που ήταν τοποθετημένες στη μεγάλη σκηνή.
Την έναρξη του Καρναβαλιού κήρυξε δήμαρχος Ανδρέας Φούρας, παρουσία του προέδρου των καρναβαλικών πόλεων της Ευρώπης Βαν ντα Κρούον.
Η τελετή έναρξης περιελάμβανε χορευτικά, μουσικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών, μουσικούς ρυθμούς με έντονα τα στοιχεία λάτιν και ντίσκο, αλλά και ένα αφιέρωμα στον Μάικλ Τζάκσον.
Το φετινό καρναβάλι είναι από τα μικρότερα σε χρονική διάρκεια, αφού θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη παρέλαση στις 14 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Netflix δεν θα αυξήσει την προσφορά για τη Warner Bros παραδίδοντας το CNN στην Paramount και τον Τραμπ
- Πακιστάν: «Ανοικτό πόλεμο» κήρυξε ο υπουργός Αμυνας στην de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν
- Το ΔΝΤ ενέκρινε δάνειο 8,1 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, με το 1,5 δισ. άμεσα καταβληθέν
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;



