26

O τραυματισμός του Ρονάλντο είχε πολύ χειρότερος από την αρχική πρόβλεψη, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός γηπέδων για έναν ακόμα μήνα, χάνοντας έτσι τους αγώνες μπαράζ της Πορτογαλίας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη αλλά και τα ντέρμπι της Ρεάλ με Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου ταξίδεψε στην Ολλανδία για να εξεταστεί από τον διάσημο χειρουργό Νικ Φαν Ντάικ, ο οποίος τον είχε εγχειρίσει στο ίδιο σημείο τον Ιούλιο του 2008, διαπιστώνοντας ότι το τραύμα του δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση.

Έτσι πλέον υπάρχουν δύο επιλογές, συντηρητική αγωγή και θεραπείες για ένα μήνα ή δραστική λύση με χειρουργική επέμβαση που όμως συνεπάγεται απουσία του Ρονάλντο από τα γήπεδα για 2-3 μήνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ