
Κάταγμα στο πόδι ο Μπάρος, δεν παίζει με Παναθηναϊκό
Χωρίς τον Μίλαν Μπάρος θα υποδεχθεί η Γαλατάσαραϊ τον Παναθηναϊκό την 3η Δεκεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Europa League, καθώς ο Τσέχος στράικερ υπέστη κάταγμα στο πόδι στη διάρκεια του ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ για το τουρκικό πρωτάθλημα και αναμένεται να επιστρέψει το νέο έτος στους αγώνες.
26
Χωρίς τον Μίλαν Μπάρος θα υποδεχθεί η Γαλατασαράι τον Παναθηναϊκό την 3η Δεκεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Europa League, καθώς ο Τσέχος στράικερ υπέστη κάταγμα στο πόδι στη διάρκεια του ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ για το τουρκικό πρωτάθλημα και αναμένεται να επιστρέψει το νέο έτος στους αγώνες.
Ο 27χρονος επιθετικός τραυματίστηκε σε διεκδίκηση με τον Εμρέ Μπελόζογλου και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο δεύτερο και το τρίτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, με αποτέλεσμα να μην ενισχύσει τη «Γαλατά» στο υπόλοιπο της φάσης των ομίλων του Europa League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Τουρισμός: Στους λιγότερο κερδισμένους προορισμούς της Μεσογείου η χώρα μας
- Νέα μέτρα για τις ελλείψεις και αποσύρσεις φαρμάκων που θα συνεχίζονται
- Γερμανία: Αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» και… προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία;
- Συνταγή: Νιόκι με μπρόκολο




