26

Σε κάποια λάθος σφυρίγματα απέδωσε την ήττα της Μάντσεστερ Γοιυνάιτεντ από την Λίβερπουλ ο σερ Αλεξ Φέργιουσον. Ο σκοτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ θεωρεί πως η ομάδα του αδικήθηκε από τον διαιτητή και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη.

«Χάσαμε εξαιτίας δύο σοβαρών αποφάσεων του διαιτητή. Το μαρκάρισμα του Κάραγκερ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πέναλτι. Δεν πήρε μόνο τη μπάλα από τον Κάρικ. Η φάση, όμως, για την οποία όλοι θα μιλούν είναι όταν ο Κάραγκερ γκρέμισε τον Οουεν κοντά στην περιοχή. Είναι ο καλύτερος αμυντικός τους και αν είχε αποβληθεί, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για την Λίβερπουλ» σχολίασε αρχικά ο Φέργκιουσον.

Παρότι μόλις πριν λίγες ημέρες κλήθηκε σε απολογία για δηλώσεις του εις βάρος διαιτητών, ο σερ Αλεξ δεν πτοήθηκε: «Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι φανατικοί και σε κάθε απόφαση ασκούσαν πίεση στον διαιτητή. Για παράδειγμα, δείτε τη φάση που δόθηκε κάρτα στον Εβρά, ενώ ο Τόρες παραπάτησε και έπεσε μόνος του. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ δύσκολη για να την αντέξει ένας διαιτητής. Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος είχε την απαιτούμενη εμπειρία» κατέληξε ο τεχνικός της Μάντσεστερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ