
Κολακευτικά λόγια Μπενίτεθ για Κυργιάκο στην επίσημη ανακοίνωση
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ράφα Μπενίτεθ για την απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου από τη Λίβερπουλ, στην επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας. «Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή» είπε μεταξύ άλλων.
26
Παίκτης της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόκτηση του διεθνούς Ελληνα μπακ και ο τεχνικός της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ έσταζε… μέλι για τον Sotis. O Κυργιάκος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα.
«Είναι σκηρός αμυντικός και πολύ δυνατός στον αέρα. Εχει δυναμικό χαρακτήρα και αναζητάμε τέτοιους παίκτες. Επίσης μπορεί να σκοράρει και είναι πολύ επικίνδυνος στα στημένα. Στην αμυντική του συμπεριφορά είναι πολύ δυνατός, αλλά όπως είναι λογικό θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην premier league. Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή», είπε αρχικά ο Ισπανός.
«Γνωρίζαμε τον παίκτη, από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ρέιντζερς και είδαμε αρκετά βίντεο από την θητεία του στην Φρανκφούρτη και την Εθνική. Το τμήμα σκάουντινγκ μάζεψε πολλές πληροφορίες. Ξέρει τι θέλουμε και είναι έτοιμος να δουλέψει για μας».
Ο Κυργιάκος θα έχει και ρόλο μέντορα για τους νεαρούς Μάρτιν Κέλι και Ντάνιελ Αγιάλα: «Θα είναι πολύ θετικό στοιχείο. Μίλησα με τον Αγιάλα και συμφωνήσαμε ότι το να δουλέψει μαζί με τον Κυργιάκο θα του προσφέρει πολλές εμπειρίες», κατέληξε ο Ισπανός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
