
«Ροσονέρο» στην καρδιά ο Μπέκαμ που δεν ξεχνά την Μίλαν
Με την ελπίδα της επιστροφής στην Ιταλία και τη Μίλαν επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Λ.Α. Γκάλαξι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Αγγλος διεθνής δεν έχει ξεχάσει τους «ροσονέρι» και την εξάμηνη θητεία του και ευελπιστεί να βρεθεί και πάλι στο Σαν Σίρο το Νοέμβριο. Πάντως, αυτή η εκφρασμένη επιθυμία του να οδήγησε σε φραστικό επεισόδιο που είχε με οπαδό των ΛΑ Γκάλαξι.
89
Με την ελπίδα της επιστροφής στην Ιταλία και τη Μίλαν επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Λ.Α. Γκάλαξι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Αγγλος διεθνής δεν έχει ξεχάσει τους «ροσονέρι» και την εξάμηνη θητεία του και ευελπιστεί να βρεθεί και πάλι στο Σαν Σίρο το Νοέμβριο.
Πάντως, αυτή η εκφρασμένη επιθυμία του να οδήγησε σε φραστικό επεισόδιο που είχε με οπαδό των ΛΑ Γκάλαξι στο πρόσφατο φιλικό με τους Μιλανέζους.
«Ελπίζω να επιστρέψω και να παίξω στη Μίλαν. Μου έχει μείνει στην καρδιά και ειλικρινά αισιοδοξώ ότι θα τους συναντήσω ξανά το Νοέμβριο. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο Λεονάρντο με θέλει αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι έχουν καλές αναμνήσεις από μένα» ήταν τα λόγια του Μπέκαμ για την πρώην του ομάδα.
Ο Μπέκαμ, λοιπόν, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την συνεργασία του με την ιταλική ομάδα και θα ήθελε να φορέσει και πάλι τη μιλανέζικη φανέλα. Το ίδιο θετικός με αυτό το ενδεχόμενο είναι και ο προπονητής της Μίλαν, Λεονάρντο, αλλά και ο αντιπρόεδρος της, Αντριάνο Γκαλιάνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πρωτοφανές: Ο Γκαγκάτσης έτρεξε να προλάβει τις ομάδες για τον Λανουά
- Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική του «όλοι ίδιοι είναι», τα focus group και το ακίνητο Ανδρουλάκη
- Τέλος εποχής για τα φθηνά αεροπορικά: Έρχονται αναπόφευκτες αυξήσεις στην Ευρώπη
- GLP-1: Πώς τα φάρμακα αδυνατίσματος αλλάζουν τις διατροφικές συνήθειες και πιέζουν την εστίαση
- «Για λόγους ευπρέπειας»: Οι νέοι κανόνες εμφάνισης στις Κάννες είναι ο «εφιάλτης» της Σενσόρι
- Ιωάννινα: Μετέφερε 167 κιλά κάνναβης με ΙΧ – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη



