
Ο Μαλουντά ανανέωσε με την Τσέλσι ως το 2012
Η διοίκηση της Τσέλσι ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Φλοράν Μαλουντά υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου, για την οποία είχε φτάσει σε συμφωνία με τους διοικούντες τους «μπλε», κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου έως το 2012. «Αισθάνομαι πραγματικά καλά και μπορείτε να το δείτε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια» τόνισε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.
105
Η διοίκηση της Τσέλσι ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Φλοράν Μαλουντά υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου, για την οποία είχε φτάσει σε συμφωνία με τους διοικούντες τους «μπλε», κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου έως το 2012.
«Αισθάνομαι πραγματικά καλά και μπορείτε να το δείτε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια» τόνισε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του νέου τεχνικού της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι:
«Τον σέβομαι πολύ. Για μένα είναι μια πραγματικά καλή επιλογή».
Ο 29χρονος άσος, ο οποίος έχει φορέσει 45 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, έχει αγωνιστεί σε 52 αναμετρήσεις της πρέμιερσιπ με την Τσέλσι από το 2007, όταν αποκτήθηκε από τη Λιόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
- Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο της «μητέρας» του Κάθριν Ο’ Χάρα
- LIVE: ΑΕΚ – Άρης Betsson


