89

Η Μπαρτσελόνα θα σταματήσει την αναζήτηση τερματοφύλακα, καθώς ο Βίκτορ Βαλντέζ συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2014.

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, είχε συζητήσεις με τον πατέρα και τον μάνατζερ του παίκτη, με όλες τις πλευρές να φτάνουν τελικά σε συμφωνία.

«Η συμφωνία έχει πλέον κλείσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Γκίνες Καρβαχάλ, μάνατζερ του Βαλντές, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο 27άχρονος γκολκίπερ είχε ζητήσει στις πρώτες διαπραγματεύσεις 9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.  

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή, με τα Ισπανικά μέσα να κάνουν λόγο για συμφωνία μεγαλύτερης διάρκειας, η οποία θα λήγει το 2015.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr