89

Η Ομόνοια προχώρησε την Τετάρτη στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του έλληνα τερματοφύλακα, Στέφανου Κοτσόλη. Ο 30άχρονος πορτιέρο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την κυπριακή ομάδα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε πριν από λίγο στα γραφεία του σωματείου μας, συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Το συμβόλαιο συνεργασίας θα ισχύσει από τη στιγμή που ο παίκτης περάσει τις ιατρικές εξετάσεις του CAMP 8. O Kοτσόλης είναι 30 ετών, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό και Λαρισα.

Με την απόκτηση του Στέφανου Κοτσόλη η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει βάση του σχεδιασμού τις μετεγγραφές της. Συνεπώς, από τούδε και στο εξής, οποιαδήποτε αναφορά σε πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δε θα ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και ουδεμία σχέση θα έχει με το σωματείο».

Ο Κοτσόλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντώνη Γεωργαλλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα, η Ομόνοια είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Αιγάλεω, Μαχαμαντού Σιντιμπέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr