Αστραπίκας και Βροντίκας, οι ήρωες του πόντου
Ο Αστραπίκας και Βροντίκας μας ταξιδεύουν στην ιστορία, από την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας στα παράλια του Πόντου, μέχρι την Βασιλεύουσα των Πόλεων Κων/πολη.
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, δίνει στην έκδοση επιμορφωτικό χαρακτήρα πραγματευόμενο μια εποχή έως πρόσφατα παραμελημένη, αναδεικνύοντας την ταυτότητα και την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Ένα οδοιπορικό με κωμικές και χιουμοριστικές καταστάσεις όπου οι ήρωες, στο πέρασμά τους για την Πόλη, αντιμετωπίζουν τους εχθρούς της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, Τούρκους, Πειρατές και Σταυροφόρους.
Τα σχέδια δημιουργημένα με φαντασία, κωμικότητα και άψογη σκηνοθεσία, σε συνδυασμό με την εικαστική τους επιμέλεια δίνουν ένα αποτέλεσμα πραγματικά ξεχωριστό.
- Η δράση της συμμορίας που πουλούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Οι απειλές και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι
- Βρήκατε ένα αδέσποτο γατάκι, το πήρατε σπίτι και φοβάται πολύ. Μήπως σας προβληματίζει;
- Η συνεργασία ΕΕ – Τουρκίας στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ως «προστιθέμενη αξία» – Η περίπτωση της Συρίας
- Βενεζουέλα: Πώς από πιστός σύμμαχος μετατράπηκε σε υπ’ αριθ. 1 εχθρό των ΗΠΑ
- «Ξέσπασε» ο Αλμέιδα: «Η διαιτησία ήταν απαίσια, η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»
- Χανιά: Ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Ευρώπης φωταγωγείται στον Ομαλό




